Sjokoladekurv med no godtFylte #sjokoladekurver  etter smak  står på listen i dag :)     Syntes sjokolade og frukt passer veldig fint sammen , det er søtt men samtidig demper den litt syrlige frukten litt av det søte i sjokoladen , for det kan fort bli for søtt med for mye sjokolade i en dessert !

 

Jeg lagde en Panacotta krem som sist , fra Ingrid Espelids bok. 

Jeg bruker Jacobs vaniljestang .   En boks som inneholder, 3 stk. vaniljestang .Begynte først med kremen , den skal stå kaldt ca 2 timer så den kan stivne.

Oppskriften har jeg skrevet i tidligere i bloggen.

Blås opp  vannballonger,  som kjøpes i en lekebutikk.

Vask dem før bruk ! 

Fyll  skje med smeltet sjokolade og   lag et kryss øverst på ballongen med sjokolade , ha såpass mye at det renner sjokolade nedover på sidene av ballongen.

Du kan riste  på ballongen så det renner nedover på sidene!

Begynn med for eksempel mørk sjokolade. Sett den så i fryseren og la den stivne noen minutter , bruk så den lyse sjokoladen , og gjør det samme.

Sett den i fryseren noen min.

stikk så hull øverst på ballongen der hvor den er litt "slapp" så siver luften sakte ut , da smeller ikke ballongen!Nå kan du forsiktig ta ballongen ut av sjokoladekurven.

 


#Panacotta med  Bringebær & vanilje


#Chocolatebasket  With  panacotta & passion fruit

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kent Arne Gjeruldsen

Kent Arne Gjeruldsen

44, Skien

Jeg er en familiefar til 4, Gift med en herlig kone Elin og sammen har vi fått 4 herlige barn ;) Jeg er utdannet kokk ,hvor jeg gikk min læretid ved Grand hotell i Oslo og ved et cateringsselskap i Skien. Jeg er blitt mer og mer opptatt av sjokolade den siste tiden og kan vel si at jeg er over middels interessert i sjokolade!

Kategorier

Arkiv

hits