Sjokoladekurv med no godt



Fylte #sjokoladekurver etter smak str p listen i dag :) Syntes sjokolade og frukt passer veldig fint sammen , deter stt men samtidig demper den litt syrlige frukten litt av det ste i sjokoladen , for det kan fort bli for stt med for mye sjokolade i en dessert !

Jeg lagde en Panacotta krem som sist , fra Ingrid Espelids bok.



Jeg bruker Jacobs vaniljestang. En bokssom inneholder,3 stk. vaniljestang .



Begynte frst med kremen , den skal st kaldt ca 2 timer s den kan stivne.

Oppskriften har jeg skrevet i tidligere i bloggen.

Bls oppvannballonger, som kjpes i en lekebutikk.

Vask demfr bruk !

Fyll skje med smeltet sjokolade og lag et kryss verst p ballongen med sjokolade , ha spass mye at det renner sjokolade nedover p sidene av ballongen.

Du kan riste p ballongen s det renner nedover p sidene!

Begynn med for eksempel mrk sjokolade. Sett den s i fryseren og la den stivne noen minutter , bruk s den lyse sjokoladen , og gjr det samme.

Settden i fryseren noen min.

stikk s hull verst p ballongen der hvor den er litt "slapp" s siver luften sakte ut , da smeller ikke ballongen!



N kan du forsiktig ta ballongen ut av sjokoladekurven.


#Panacotta med Bringebr & vanilje


#Chocolatebasket With panacotta & passion fruit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kent Arne Gjeruldsen

Kent Arne Gjeruldsen

44, Skien

Jeg er en familiefar til 4, Gift med en herlig kone Elin og sammen har vi ftt 4 herlige barn ;) Jeg er utdannet kokk ,hvor jeg gikk min lretid ved Grand hotell i Oslo og ved et cateringsselskap i Skien. Jeg er blitt mer og mer opptatt av sjokolade den siste tiden og kan vel si at jeg er over middels interessert i sjokolade!

Kategorier

Arkiv

hits